Hotelnictví a turismus
1. Dopravní služby
2. Členění a formy cestovního ruchu
3. Lázeňský cestovní ruch
4. Právní úprava služeb cestovního ruchu v ČR, pasové, vízové a celní služby
5. Geografie cestovního ruchu Středočeského kraje a Prahy
6. Geografie cestovního ruchu v zemích střední Evropy
7. Geografie cestovního ruchu v zemích jižní Evropy
8. Geografie cestovního ruchu v zemích západní Evropy
9. Geografie cestovního ruchu v Asii
10. Geografie cestovního ruchu v Africe
11. Historie a význam hotelové klasifikace
12. Hotelové řetězce
13. Recepce - front-office
14. Housekeeping - lůžková část
15. Hotelové pokoje se zvláštním režimem
16. Stravovací úsek hotelu - Food And Beverage Management
17. Výrobní činnost hotelu
18. Hygiena - HACCP
19. Ubytovací a reklamační řád, zvláštní události v hotelu, slavnostní hostiny
20. Účelové stravování